About

BERRY IMPEX DOO


Odavno je poznato da Srbija ima izvanredne klimatske uslove za proizvodnju različitih vrsta voća. Samim tim, voće i proizvodi od voća proizvedenog u Srbiji, prepoznatljivi su u svetu po svom jedinstvenom ukusu i visokom kvalitetu.

BERRY IMPEX DOO je izvozno orijentisana firma i prevashodno se bavimo izvozom suvog i zamrznutog voća i šumskih pečuraka koje rastu u različitim regionima Srbije. Da bi u svakom momentu mogli da odgovorimo na različite zahteve inostranih kupaca iz oblasti prehrambene idustrije i veleprodaje hrane, preduzeće sarađuje sa domaćim partnerima i dobavljačima, te tako upotpunjuje svoj asortiman proizvoda.

U procesu proizvodnje, naši partneri održavaju visoke standarde u pogledu kvaliteta i bezbednosti proizvoda, što je takođe potvrđeno različitim sertifikatima kao što su HACCP, ISO22000, IFS Food, Global Gap i drugi.

Tržište je u današnje vreme sve zahtevnije i mi u BERRY IMPEX DOO apsolutno razumemo potrebu da se pažnja posveti svakom detalju. Trudimo se da Vama, kao našim kupcima ponudimo proizvode koji će biti usklađeni sa željenom specifikacijom i tako zadovoljimo Vaše potrebe vezane za svaki konkretan proizvod.         

Efikasnost u poslovanju, kvalitet pružene usluge i širenje poverenja u naše proizvode je nešto što ćemo razvijati svakodnevno u želji da budemo pouzdan partner kako našim kupcima tako i partnerima.

Ako ste zainteresovani za neki od proizvoda ili imate dodatna pitanja, obratite nam se već danas!